Verzenden
Wij proberen de meubels in de aangegeven levertijd bij je thuis te bezorgen. Zodra jouw meubels gearriveerd zijn in ons magazijn nemen wij contact met je op om de bezorgdatum door te geven. Waar mogelijk stemmen wij dit af op jouw wensen.

Komt het op korte termijn nog niet uit? Geen probleem!
Als klant kan je kiezen om de levering tot maximaal 3 weken na aangegeven levertijd uit te stellen.

Ophalen
Haal je zelf de meubels op? Na het plaatsen van de bestelling wordt er contact met je opgenomen per wanneer de meubels voor je klaar staan en opgehaald kunnen worden.

Retourneren
Het is mogelijk om binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen de artikelen van jouw online bestelling te retourneren. Houdt wel rekening met de volgende voorwaarden waaraan jouw retour moet voldoen:

Voorwaarden retourneren bestelling

  1. Het artikel is gekocht via onze webshop. Voor producten die naar jouw wensen zijn samengesteld en daardoor speciaal voor jou zijn vervaardigd geldt een ander retourbeleid. Hierbij geldt geen afkoelingsperiode van 14 dagen en zijn niet mogelijk om te retourneren.
  2. De retour moet binnen de afkoelingsperiode van 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst van het artikel, aangemeld zijn.
  3. Het retourneren van artikelen is alleen toegestaan wanneer deze ongebruikt zijn en in originele verpakking geretourneerd kunnen worden.

Nadat de herroeping bij Maison 33 gemeld is en de producten binnen zijn, vergoeden wij binnen 14 dagen het bedrag betreft het geretourneerde product. Houdt er wel rekening mee dat de retourkosten van het product voor eigen rekening zijn. De terugbetaling is uiteraard kosteloos voor de consument.

Voldoet jouw online aankoop aan al onze retour eisen? Meldt dit dan via [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact op.