Algemene voorwaarden Maison 33

Artikel 1. Garantie

1. Op al onze producten zit 1 jaar fabrieksgarantie. De garantie bestaat uit een één jarige garantie op naad en zitwerken. Zelf veroorzaakte schade valt buiten de garantie.
2. Op showmodellen is garantie niet van toepassing.
3. 
Gebruiksverschijnselen zoals bijvoorbeeld pilling, verkleuring, plooivorming vallen buiten deze garantie.
4. Een defect bij aflevering dient binnen 2 dagen, per e-mail inclusief foto’s en aankoopbon, te worden ingediend. Dit mag naar [email protected]
5. In sommige gevallen kan de fabrikant worden ingeschakeld. Natuurlijk blijven wij verantwoordelijk en aanspreekpunt voor de klant.
6.
 Tijdens het productieproces bij de fabrikant kan er iets misgaan. In dit geval dient u ons in de gelegenheid te stellen om eventuele gebreken te herstellen.

Artikel 2. Bestelling
1.
 Wij hebben het recht om de bestelling of een deel hiervan niet te accepteren.
2. Wijzigingen na het plaatsen van de bestelling dient u, binnen 2 dagen, schriftelijk aan te geven. Dit kan middels e-mail naar [email protected]. Wij behouden het recht om de wijziging niet te accepteren, indien dit voor ons niet meer mogelijk is bij de fabrikant.

Artikel 3. Levertijd
1. Onze producten worden veelal op bestelling gemaakt. Hierdoor zijn de aangegeven levertijden een indicatie.
2.
 Indien de verwachtte levertijd verstreken is, hebben wij nog een extra termijn van 1 maand om te leveren.

Artikel 4. Levering
1. Bij bezorging van uw meubels worden deze, indien mogelijk, naar binnengebracht. Bij het eventueel veroorzaken van schade aan uw huis zijn wij niet aansprakelijk.
2. Dat het meubel bij u naar binnen past, is uw verantwoordelijkheid. Indien het meubel niet past is er
een drempellevering van toepassing. Dat wil zeggen dat het meubel voor de 1e drempel geleverd wordt. Bij een flat is de 1e drempel de portiek.
3. Wij rekenen extra kosten wanneer wij meerdere keren langs moeten komen.
4. 
De producten kunnen wij maximaal 1 maand opslaan na de uiterste leverdatum. Hierna kunnen er kosten in rekening gebracht worden.

Artikel 5. Prijs en betaling
1. 
De producten worden geleverd tegen de prijzen die gelden op het moment van aankoop.
2. Aangekochte producten blijven in eigendom van Maison 33 totdat deze volledig betaald zijn. 
3. Indien er iets bij aflevering niet in orde blijkt te zijn, lossen wij dit graag voor u op. U dient dan vooralsnog het bedrag volledig te voldoen.  

Artikel 6. Retourneren online bestelling
1. U kunt uw producten binnen 14 dagen retourneren als deze niet uitgezonderd zijn van het herroepingsrecht. Producten die naar eigen wensen zijn samengesteld en voor u speciaal geproduceerd zijn vallen niet onder het herroepingsrecht.
2.
 Indien het product toch onder het herroepingsrecht valt en u hier gebruik van wilt maken, dient u zorg te dragen dat de producten niet uit de verpakking zijn gehaald. Bij schade of het ontbreken van de verpakking of onderdelen kunnen wij kosten in rekening brengen.
3.
 De kosten van het retourneren van een artikel zijn voor u.
4. Nadat de herroeping bij ons gemeld en retour is, storten wij binnen 14 dagen alle betalingen die de consument gemaakt heeft betreft het geretourneerde product. Bezorgkosten zijn hierbij uitgezonderd.

Onder voorbehoud: 
Maten en afmetingen zijn indicatief en niet bindend. Doordat de meubelen met de hand worden gemaakt, zijn kleine afwijkingen in maatvoering mogelijk. Overige productinformatie is onder voorbehoud van vergissingen, zet- en drukfouten. Kleuren op de afbeeldingen kunnen mogelijk afwijken van het daadwerkelijke product.