De verschillen

De verschillen

minuten lezen

Tips van onze stylisten

Welke bank past nou in jouw huiskamer? Dat is meestal de eerste vraag die bij je opkomt als je toe bent aan een nieuwe bank. En terecht! Voor vele is het niet makkelijk om te bepalen welke bank past bij de inrichting van bijvoorbeeld jouw huiskamer. Als je überhaupt al hebt kunnen bepalen in welke stijl je jouw huiskamer gaat inrichten.

Gelukkig heeft Maison 33 stylisten in huis die zich dagelijks bezighouden met de laatste trends op het gebied van woninginrichting.

Wij delen met veel liefde de expertise van onze stylisten om het hopelijk een stuk makkelijker te maken voor diegene die wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij het kiezen van de juiste bank die past bij jouw inrichting.

Bepaal de stijl waar jij je goed bij voelt!
Wij denken niet zo zeer dat het belangrijk is om te bepalen wat mooi is. Want wat is mooi? Voor iedereen is mooi natuurlijk anders. Daarom zeggen we bij Maison 33 altijd bepaal de stijl waar jij je goed bij voelt.

Er zijn veel stijlen waar je jouw inrichting op kunt baseren. Denk aan bijvoorbeeld: landelijk, industrieel, Scandinavisch, Japandi etc… Naast de stijlen die al bestaan kun je er natuurlijk ook helemaal zelf op losgaan en er iets prachtigs van maken.

Verschillende stijlen & bijpassende banken    

Industrieel
Vintage, rauw, robuust of zelfs onafgewerkt! Dat zijn onder andere de kenmerken waar een interieur volgens onze stylisten aan zou moeten voldoen om te zeggen dat het om een industriële inrichting gaat. Daarnaast gaat de industriële look vaak gepaard met aardeteint kleuren zoals bijvoorbeeld grijs, groen en bruin. 

Wil je voor een industriële inrichting gaan of herken je jouw inrichting hierin? Dan denken wij dat de volgende banken jouw inrichting de finishing touch zullen geven!

Hoekbank Madison
Deze hoekbank heeft een stoere look, maar een vriendelijk en zacht karakter. Hoekbank Madison heeft vaste zit- en rugkussens en herken je aan de opvallende stiksels op de rugkussens, die de bank extra karakter geven. De bank is uitgevoerd in de slijtvaste stof Preston en verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder de kenmerkende stoere aardeteint kleuren. In combinatie met de zwarte, metalen poten is dit wat ons betreft een bank die zeker thuis hoort in een industriële inrichting!

Hoekbank Toronto
Voor wie een stoere, moderne en tegelijkertijd een heerlijke comfortabele bank zoekt is bij de Hoekbank Toronto aan het juiste adres. De Toronto zorgt met zijn mooie dominante look voor een luxueuze uitstraling bij jou in de woonkamer. Hoekbank Toronto is verkrijgbaar in de stoffen Preston en Crown in in verschillende kleuren waaronder de kenmerkende stoere aardeteint kleuren. In combinatie met de zwarte, metalen poten is dit wat ons betreft een bank die zeker thuis hoort in een industriële inrichting!

Azzaro
Azzaro is een ware lust voor het oog en verkrijgbaar in een hoekopstelling, 3, 2, 1 opstelling en in een ruime U opstelling. Met zijn ruime keuze in luxe stoffen en kleuren is er voor ieder wat wils. De Azzaro biedt een zee aan zit- en ligruimte en creëert een luxe setting in jouw woonkamer. Met zijn donkere houten poten, brede armleuningen zal ook deze bank jouw industriële inrichting zeker extra karakter geven! 

Hoekbank Julia
Hoekbank Julia mag zeker niet ontbreken in het rijtje als het gaat om banken die passen in een industriële inrichting. Deze hoekbank is voorzien van verstelbare nek- en armleuningen. Hierdoor is de zitcomfort iedere moment gemakkelijk aan te passen. De bank is uitgevoerd in de slijtvaste stof Preston en is een ware lust voor het oog. Hoekbank Julia is uitgevoerd in de stof Preston en verkrijgbaar in 3 prachtige aardeteint kleuren: sand, cognac en antracite. In combinatie met de zwarte, metalen poten maakt dit de Julia absoluut een bank die in jouw industriële inrichting thuis hoort!

Scandinavisch
De Scandinavische huisstijl kenmerkt zich voornamelijk door lichte kleuren en natuurlijke materialen. Houten vloeren, accessoires van bijvoorbeeld wol gemaakt, eenvoud en functionaliteit spelen hierin een grote rol. De kleuren die vooral terugkomen in een scandinavisch interieur zijn: wit/crème en grijs. Dit maakt het in principe vrij eenvoudig om een passende meubel te vinden die passen in een scandinavische inrichting.

Onze stylisten geven hieronder aan welke banken in jouw scandinavische inrichting passen.

Hoekbank Isabella
Hoekbank Isabella is uitgevoerd in de luxe teddystof Abriamo. Als sierlijk detail loopt de zitting door tot aan de grond en zijn alle rugkussens afgewerkt met geknepen naden. Dit zorgt voor een warme maar ook luxueuze uitstraling in het interieur. Door de verschillende comfortschuimen in combinatie met de nosagvering biedt de bank een subliem en zacht zitcomfort.

U-Bank Farah
Met U-Bank Farah haal je stijl in huis. De strakke minimalistische vormen geven een strakke look in jouw interieur. De low-back rugleuning creëert een open ruimte. Aan lig- en zitruimte heb je bij U-Bank Farah ook absoluut geen gebrek. Met de hoge metalen poten is de look compleet. Door de heerlijke comfortschuim in combinatie met de nosagvering biedt de bank een subliem zitcomfort.

Hoekbank Bergamo
Hoekbank Bergamo heeft een robuuste uitstraling, doordat de zitting doorloopt tot aan de grond. Als sierlijk detail zijn alle lendekussens afgewerkt met geknepen naden. Je kan heerlijk op dit bankstel zitten, doordat je de lendekussens in je rug hebt. Als je de lendekussens weghaald kun je knus wegkruipen op de diepe zitting. Deze bank is voorzien van een hoge rugleuning. Dit zorgt voor een goede ondersteuning in de rug. De zitkussens zitten vast door middel van klittenband. Hierdoor verschuiven de zitkussens niet weg en ben je gegarandeerd van een heerlijke stabiele zit.

Bohemian
Veel patronen, structuren, nude kleuren in combinatie met bijvoorbeeld okergeel en accessoires met een verhaal zijn onder andere de kenmerken waar je de Bohemian stijl aan kunt herkennen. Het leuke aan een Bohemian interieur is dat alles mag en kan. Ben je op vakantie naar bijvoorbeeld Marokko of ergens in Indonesië? Laat je dan inspireren want je zult daar veel tegenkomen om jouw Bohemian inrichting extra aan te vullen. 

Volgens onze stylisten zijn dit dé banken die jouw Bohemian inrichting helemaal compleet zullen maken!

U-Bank Kensington
U-Bank Kensington is een heerlijke knusse u-bank en leent zich uitstekend voor filmavonden. Met zijn inbegrepen hocker is de bank om te toveren tot één grote ligbank. De hocker is ook te plaatsen voor beiden loungegedeeltes om deze te verlengen. Met zijn vaste zitkussens ben je verzekerd van een heerlijke stabiele zit. De rugkussens zitten los en geven een uitstekende ondersteuning. Uitgevoerd en verkrijgbaar in zeer luxe stoffen en kleuren.

Hoekbank Bloom
Hoekbank Bloom staat bekend om zijn heerlijke comfortabele zit. De bank heeft een diepe zitting waardoor je er lekker op kan kruipen als je een film kijkt of boek leest. Dankzij de hogere rugleuning wordt je rug goed ondersteund en kan je eindeloos op deze bank zitten! De zitkussens zitten met klittenband vast aan het onderstel zodat deze niet wegglijden. De bank is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.

U-Bank Lincoln
Met U-Bank Lincoln is het eindeloos genieten. De bank creëert de ideale setting in de woonkamer en nodigt uit om eindeloos te blijven hangen. Met zijn meegeleverde lendekussens geeft de bank uitstekende ondersteuning in de rug en met de vaste zitkussens ben je tegelijkertijd verzekerd van een heerlijke stabiele zit.

Minimalistisch
Rust, kalmte en strakke lijnen. Dat zijn de kenmerken die naar voren komen bij een minimalistische woonstijl. Deze steeds meer trendy wordende stijl zorgt voor evenwicht en functionaliteit in jouw woonkamer. Bij minimalisme staat een sobere lifestyle voorop en dat zie je terugkomen in de strakke lijnen, weinig accessoires en de neutrale kleuren. Denk hierbij aan wit, beige, grijs, ecru en zwart. Laat je inspireren door subtiliteit en denk in open ruimtes.

De stylisten van Maison 33 adviseren de volgende banken voor de minimalistische look in jouw woonkamer.

U-Bank Farah
Met U-Bank Farah haal je stijl in huis. De strakke minimalistische vormen geven een strakke look in jouw interieur. De low-back rugleuning creëert een open ruimte. Aan lig- en zitruimte heb je bij U-Bank Farah ook absoluut geen gebrek. Met de hoge metalen poten is de look compleet. Door de heerlijke comfortschuim in combinatie met de nosagvering biedt de bank een subliem zitcomfort.

Hoekbank Venice
Hoekbank Venice is uitgevoerd in de luxe boucléstof Aphrodite. Dit zorgt voor een warme maar ook luxueuze uitstraling in het interieur. Dit is te danken aan de glanzende garen die worden gebruikt om de stof te weven. Door de heerlijke comfortschuim in combinatie met de nosagvering biedt de bank een subliem zitcomfort.

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw stijl hier niet tussen zit of dat je simpelweg iets compleet anders in gedachten hebt! Mochten wij hierbij kunnen helpen dan doen wij dat graag. Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs bij ons in de showroom. Onze medewerkers staan voor jou klaar!

Delen
  • 0
Vergelijk productenVerwijder alle producten
    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen